Wij gebruiken cookies op onze website om je gebruikerservaring te verbeteren, onze website te optimaliseren en om jou persoonlijk afgestemde aanbiedingen te laten zien op House of Bellona en andere sites. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons cookie policy.

Reviews

★★★★★

“Super tevreden over mijn mooie wimper extensions van Imani! Nogmaals bedankt, ik ben helemaal klaar voor mijn trouwdag!!”

Danielle

★★★★★

“Delainy weet precies wat ik wil, de wimpers blijven superlang mooi en ze bespreekt samen met jou welke lengte het beste bij je past. Ik ga altijd nar huis met mooie wimpers ☺️”

Cindy

★★★★★

“Het was weer geweldig zoals altijd. Lief dames die mooi werk afleveren en graag een praatje met je maken”

Emma

★★★★★

“Kirsten is top!”

Barbara

★★★★★

“Zoals altijd zeer tevreden met het opvullen van mijn wimperextensions !”

Sharon

★★★★☆

“Gewoon goed voor wat je betaald.”

WK

★★★★★

“Prima zoals altijd!”

Joanna

★★★★★

“Fijne sfeer, ervaren en vriendelijk personeel.”

Petra

★★★★☆

“Lieve en kundige meiden. Keurige pedicure met gellak. Prijs kwaliteit is super, ik kom zeker terug.”

Birte

★★★★★

“Super! Eindelijk een salon die vlakbij zit en een goede wimperlift doet! Ik heb regelmatig behoorlijk wat moeten neerleggen en vervolgens ben ik enorm teleurgesteld omdat ze of niet juist gekruld zijn, er rare vouwen in zitten of de krul uitzakt. Ik ben nu een aantal weken verder en ze zijn nog super! Het is wat chaotisch daar qua planning maar dat stoort mij verder niet. Leuke meiden en ze nemen de tijd voor je, ik ga er zeker weer terug!”

Kelly